Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları kuruluşsı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Bapların çıbanlıca özellikleri adidaki gibidir:

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla bir katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en muvafık hediye politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Olası bir felaketle karşılaşıldığında yapıda kâin insanoğluın hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi derunin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu baplar omurga olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır çıkmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından yoklama edilen düzenek sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Yangına karşı korunmakta size en uz hizmeti veren firmayı aralıkştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi Yangın Merdiveni Kapısı ihmal etmeyin. Firma olarak tığ tüm yönetmeliğe reva üretim yapmaktayız. Ters halde yaptığımız işin medlulı kalmayacak ve insanoğlu ziyan göreceklerdir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı tıkızya kapanmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda örgüdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve âdemoğlu yaşamını asıl düzlük, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page